0 termék
0 Ft

A leadott megrendeléseket a koronavírus miatti veszélyhelyzet után tudjuk teljesíteni.

Marketingmérések (GfK-könyvek)
Paul W. Farris
ISBN 978-963-244-063-7
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 360
Ár: 7450 Ft
 
Kosárba
 
darab

A marketingszakemberek manapság egyre inkább szembesülnek azzal az elvárással, hogy módszereiket, tevékenységüket számszerűsíteni kellene. Ezáltal a marketingre elköltött összegek nyomon követhetővé, eredményeik megfoghatóvá, ellenőrizhetővé válnak.
E könyvben négy vezető kutató és tanácsadó módszeresen bemutatja a mai legértékesebb marketingmutatókat, kiemelve, mi rejlik az egyes mutatók mögött, melyek azok erősségei és gyenge pontjai. Elmagyarázzák, pontosan hogyan használhatjuk ezeket mélyebb ismeretek megszerzésére, és hogyan reagáljunk azokra. Rávilágítanak a mutatók közötti legfontosabb összefüggésre, eligazítást nyújtanak a tekintetben, hogy mely helyzetekben mely mutatókat érdemes használni, azok milyen kiindulási adatokat, információkat igényelnek. Természetesen segítenek értelmezni a kapott eredményeket, és bemutatják, hogy az eredményeket különböző megvilágításba helyezve milyen helyes, illetve helytelen következtetéseket vonhatunk le.
Legyen az egy kis üzlet tulajdonosa, egy ötvenfős középvállalat vezetője, vagy akár egy nagyvállalat marketing igazgatója – a könyvből mindenki hasznos információkhoz juthat, hogy miként adhat el többet, hogyan növekedhet, hogyan juthat a konkurencia megfigyelésével értékes információkhoz, és nem utolsósorban abban is segít, hogyan számíthatjuk ki, hogy megtérülnek-e a marketingre kiadott forintjaink? A ma ismert legfrissebb elméleti anyagon túl minden fejezet konkrét gyakorlati példákat is tartalmaz, melyek megkönnyítik az elmélet elsajátítását. 

„A mérés minden egészséges üzlethez elengedhetetlen, és aMarketingmérések alapvető módszereket és technikákat emel ki a mérések tengeréből – a fogyasztóktól az eladókon át a folyamatosan változó médiavilágig. Ezt el kell olvasni minden cégvezetőnek, aki üzleti növekedése érdekében optimalizálni szeretné tevékenységének és eredményeinek mérési módszereit.”
Kimberley B. Dedeker alelnök, Globális Fogyasztói és Piaci Ismeretek, Procter & Gamble

Paul W. Farris 1980 óta tanít a Virginiai Egyetemen (Darden Graduate Business School Landmark), ahol kommunikációs és marketingprofesszor. Farris a kiskereskedelmi hatalommal és a reklám hatásainak mérésével kapcsolatos kutatásairól írt cikkeivel számos díjat nyert.

Neil T. Bendle a Minnesotai Egyetem (Carlson School of Marketing) marketing Ph. D. hallgatója. A Dardenen végezte az MBA-t, és csaknem egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a marketingmenedzsment, tanácsadás, üzleti rendszerfejlesztés és pénzügyi menedzsment területén.

Philip E. Pfeifer a Darden Graduate Business School alumnikutatás-professzora jelenleg az interaktív marketi

Marketing könyveink

Online üzlet és marketing

Novák Péter, Bányai Edit
Ár: 3750 Ft

Nonbusiness marketing

Hetesi Erzsébet, Veres Zoltán
Ár: 5950 Ft

Marketingmérések (GfK-könyvek)

Paul W. Farris
Ár: 7450 Ft

Marketingkommunikáció

Horváth Dóra, Bauer András
Ár: 5250 Ft

Marketing nélkül nem megy!

Dr. Bíró Péter (szerk.)
Ár: 3490 Ft

Marketing a magyar kisvállalatoknak

Rekettye Gábor
Ár: 3990 Ft

Eladásmenedzsment

Bauer András, Mitev Ariel Zoltán
Ár: 4750 Ft

Az Apple-élmény

Gallo, Carmine
Ár: 3300 Ft