0 termék
0 Ft
A hazai pr-szakma arcképcsarnoka (2012)
Kiadás éve: 2012
ISSN 2063-4366
Ár: 7000 Ft
 
Kosárba
 
darab

A 2011-ben teljesen megújult PR Herald tavaly elindított egy szakmafejlesztési célú projektet, melynek keretében közel 100 kiváló hazai pr-szakemberrel készített egyedi portréinterjúkat, hogy azokat egy digitális kiadványban adja közre az érdeklődő kommunikációs szakembereknek, felsőoktatási intézmények oktatóinak és hallgatóinak, közhivataloknak, fejvadász cégeknek és közkönyvtáraknak.

A PR Herald 2000-ben már megjelentette a „Ki kicsoda a magyar pr-szakmában?” című könyvét, mely akkor is hiánypótló volt hazánkban. 2012-ben azon igény hívta életre újból az aktualizált szakmai „who is who” elkészítését, hogy a pr és kommunikációs szakmákban egyre többen – kiváló eredményeket elérve – tevékenykednek, akiket a szélesebb közvéleménynek is meg kell ismernie. A szerkesztők az újabb kiadásban szereplő szakemberek kiválasztása során vállalták azon veszély ódiumát, hogy a készülő kiadványból kimarad a szakma néhány jelese, ám ez egy újabb Arcképcsarnok elkészítésének lehetőségét teremti meg. A kiadványban beszélgetéseket közlünk a hazai kommunikációs ügynökségek vezetőivel, vezető szakembereivel, hazánk elismert oktatóival, illetve a vállalati oldalon tevékenykedő szakemberekkel.

A miniportré-kötetet CD-n, pdf-formátumban adja ki a PR Herald, melyben könnyű keresést biztosít az interaktív kép- és névindex, így rögtön ahhoz a portréhoz juthat az olvasó, amelyre a legjobban kíváncsi

 

Néhány portré a kiadványból:

 

Csontos Csaba (Nestlé Hungária)

Danks Emese (Erste Bank)

Ferling József (Ferling PR)

Lakatos Zsófia (Hill & Knowlton Magyarország)

dr. Székelyné Pásztor Erzsébet (BKV)

dr. Takács Ildikó (D&T Budapest)

PR könyveink