0 termék
0 Ft
Médiaismeret
Horváth Dóra, Nyirő Nóra, Csordás Tamás
Ár: 4950 Ft
 
Kosárba
 
darab

A „média” szó és fogalom mára divattá, hatalommá, bizonyos esetekben misztikummá vált. A korábbi sportágától megváló élsportoló, a valóságshow-ból kilépő ismeretlen szereplő, valamely televíziós műsorszám nyertese mára jellemzően így fogalmaz: „majd megjelenek a médiában” - jelezve, hogy a „médiában” való szereplés: karrier, lehetőség, egyben a siker mércéje. 

A média ezen értelmezése az egyén szintjén jelenik meg, de mit jelent a magát tudatosan pozicionáló, márkázó vállalat számára? Egy márkamenedzser számára az a mondat, hogy „majd megjelenik a márkám a médiában”, valami mást jelent, hiszen nem mindegy, hol, mikor, milyen formában, milyen tartalommal jelenik meg. Könyvünk a kérdés megalapozott megválaszolásának módszertanát nyújtja át az olvasónak. 

A gyakorlati üzleti és marketingkommunikáció képzések, gyakorló szakemberek számára összeállított könyvünkkel a célunk az, hogy bemutassuk, a tudatosan tervezett márka- és vállalati üzenetek csatornái objektíven hogyan jellemezhetők, és ezáltal milyen előzetes preferenciákat fogalmazhat meg a marketing- és kommunikációs tervezés során a szakember.

Média könyveink

Médiaismeret

Horváth Dóra, Nyirő Nóra, Csordás Tamás
Ár: 4950 Ft

Hogy vagytok, ti régi játszótársak?

Szegvári Katalin
Ár: 3600 Ft

A sikeres rádió

Valerie Geller
Ár: 4990 Ft

A média társadalomtörténete

Peter Burke, Asa Briggs
Ár: 4800 Ft