0 termék
0 Ft
Ez a branding - 51 márkás beszélgetés
Kőszegi András
Ár: 4900 Ft
 
Kosárba
 
darab

Megjelent a BrandTrend kiadásában a hazai kommunikációs és médiavilág elismert szakemberének "márkás" interjúkötete, melyben a szerző bevezet minket a márkák izgalmas világának kulisszái mögé.

Kőszegi András a www.brandtrend.hu médiafelületen eddig megjelent 400 interjúból 51-et válogatott ki. A beszélgetéseken keresztül megismerhetjük vezető személyiségek gondolatainak különbségét, így az egyes márkák sikeréhez vezető utakat.

A könyvet azoknak szánja, akik valóban szeretik a márkákat, képesek  fejlődni és szívesen “hallgatnak” meg márkás gondolatokat. A márkákat építő emberek gondolkodásának különbsége a siker egyik legfontosabb tényezője. A könyvben megszólaló márkaépítők gondolatai hatékonyan segítenek a márkázás valódi lényegének, annak az irányító szemléletnek a megértésében, amitől igazán sikeressé tehetnek egy márkát.

A prémium élményt 3D UV nyomda-technológiával kivitelezett látványos borító teszi teljessé. 

"Ugye tudjuk, hogy a legjobb interjúk olyan emberekről szólnak, akiknek megvan a maguk sorsa, rendkívüli személyisége, különös és tanulságos története. Ugye tudjuk, hogy - akárcsak az embereknek - a márkáknak is megvan a maguk sorsa, izgalmas élete, sok furcsa története, és különös találkozásokkal teli kapcsolatrendszere. Ezek után ugye elhiszik nekem, hogy ez az interjúkötet... emberekről és márkákról...egyszerűen letehetetlen."

(Sas István, reklámfilm rendező,  reklámpszichológus) 

“A marketing sokszor tűnik pusztán bűvészkedésnek, tartalma pedig elvontnak, erőltetettnek. Kőszegi András beszélgetéseit olvasva a “brand” fogalma életre kel és mindenki számára hozzáférhetővé, érthetővé válik. Meggyőződéssel ajánlom a szakértőknek és a márkák rajongóinak egyaránt.”

( Dr.Vass László főiskolai tanár, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektora ) 

Sokan, sokféleképpen beszélnek márkákról. Legtöbbször teszik ezt úgy, hogy a hitelesség kedvéért legalább mondatonként egy olyan szót használnak, amit a szűken vett szakmán kívűl alig ért valaki. Ők ne vegyék kezükbe ezt a könyvet. Mindenki másnak ajánlom, akik nem elvont fogalmakat, hanem valódi márka-élményt akarnak megtapasztalni hús-vér emberektől. Akik nem beszélnek a márkákról, hanem együtt élnek velük.

(Rózsa Iván, Magyar Telekom, Vállalati Kommunikációs Igazgató)

Marketing könyveink

ROI a közösségi médiában

Guy Powell - Steven Groves - Jerry Dimos
Ár: 3900 Ft

Online üzlet és marketing

Novák Péter, Bányai Edit
Ár: 3750 Ft

Nonbusiness marketing

Hetesi Erzsébet, Veres Zoltán
Ár: 5950 Ft

Nemzetközi marketing ÚJ

Rekettye Gábor, Tóth Tamás, Malota Erzsébet
Ár: 5200 Ft

Mi az a branding?

Matthew Healey
Ár: 6995 Ft

Médiagazdaságtan

Gálik Mihály , Urbán Ágnes
Ár: 3990 Ft

Marketingmérések (GfK-könyvek)

Paul W. Farris
Ár: 7450 Ft

Marketingkommunikáció

Horváth Dóra, Bauer András
Ár: 5250 Ft

Marketing nélkül nem megy!

Dr. Bíró Péter (szerk.)
Ár: 3490 Ft