0 termék
0 Ft
Logótár 3 – 2000 válogatott logó nemzetközileg elismert tervezőktől
Catharine Fishel - Bill Gardner
ISBN 978-963-244-124-5
Oldalszám: 376
Kiadás éve: 2009
Ár: 4225 Ft
 
Kosárba
 
darab

A bemutatott 2000 logó friss ötleteket nyújthat mindazok számára, akik arculattervezéssel foglalkoznak.
A 21 csoportba rendszerezett gyűjtemény gyors keresést és könnyű eligazodást tesz lehetővé.

A logót egy cég arculatának egyik legfontosabb elemeként tartják számon, épp ezért nem meglepő, hogy munkájuk során a tervezők folyamatosan új ötleteket keresnek. Ehhez nyújt segítséget ez a kötet, amely nemzetközi tervezők legjobb munkáit vonultatja fel.
A zsebkönyv formátumú kiadás az amerikai Rockport kiadó LogoLounge 3 című könyvének tartalmát önti új formába: a kompakt kézikönyv kizárólag a logók bemutatására koncentrál, jól forgatható, hasznos ötletforrás minden, logótervezés iránt érdeklődő grafikus számára.

Catharine Fishel grafikai tervezéssel foglalkozik, illetve a tervezésről és az ehhez kapcsolódó területekről szóló cikkek publikálására szakosodott. Írásai számos vezető kiadványban megjelentek, többek között a PRINT, a Communication Arts, a Graphis és az ID magazinban. A LogoLounge.com weboldal szerkesztője, emellett több grafikai tervezésről szóló könyv szerzője, például: The Perfect Package, Redesigning Identity, Paper Graphics Minimal Graphics, Designing for Children, Inside the Business of Graphic Design, How to Grow as a Graphic Designer, valamint a magyar nyelven is megjelent Logótár és Logótár 2.


Bill Gardner a Gardner Design vezetője, megrendelői között olyan neves cégek is megtalálhatók, mint a Bombardier, a Cessna, a Learjet, a Pizza Hut, a Thermos, a Nissan, a Pepsi, a Kroger, a Hallmark és a Cargill Corporation, de dolgozott a 2004. évi athéni olimpia szervezőinek felkérésére is. Munkáit bemutatta a Communication Arts, a PRINT, a Graphis, a New York Art Directors, a Step By Step, a Mead Top 60, a Modern Művészetek Múzeuma, és számos amerikai, valamint nemzetközi kiállítás. A Logótár és a Logótár 2 szerzője. A Kansas állambeli Wichitában él.


Dizájn, művészet könyveink